Η εταιρεία μας

Η ZEON  plug and play with nature έχει δημιουργηθεί από νέους φιλόδοξους ανθρώπους, σε μια δύσκολη περίοδο γεμάτη όμως προκλήσεις και ευκαιρίες για βελτίωση του τρόπου ζωής μας. Δραστηριοποιείται στον χώρο της ενέργειας και της θέρμανσης στην Ελλάδα. Προσφέρει ολοκληρωμένες «με το κλειδί στο χέρι» λύσεις, με έμφαση στις ανάγκες του πελάτη.

Με τα κόστη να ανεβαίνουν ραγδαία άλλα και τις ενεργειακές ανάγκες των κτιρίων να αλλάζουν υποχρεωτικά, οι εναλλακτικοί τρόποι θέρμανσης είναι πλέον επιτακτική ανάγκη.

Η ενασχόληση αυτή καθώς και οι αυξημένες απαιτήσεις σε κάθε ελληνικό σπίτι οδήγησαν την ZEON στην αναζήτηση εταιριών και συνεργατών, αξιόπιστων και αποτελεσματικών όπως η SAMSUNG, HITACHI, HOTJET, ΗΛΙΟΑΚΜΗ, NOVART, ADAX, CLIMAVENETA και BIGSOLAR LED έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες θέρμανσης, εξοικονόμησης ενέργειας, αλλά και την ελάφρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού.

Η ZEON  δίνει την ιδανική λύση στον καταναλωτή και στις πολλαπλές ανάγκες μιας σύγχρονης κατοικίας με την εγκατάσταση εναλλακτικών, «πράσινων» μεθόδων θέρμανσης, με αντλίες θερμότητας αλλά και ηλιοθερμικών και γεωθερμικών συστημάτων θέρμανσης. Είτε πρόκειται για νεόδμητο οίκημα ή για παλαιό με ήδη εγκατεστημένο σύστημα θέρμανσης οι αντλίες θερμότητας μπορεί να εγκατασταθούν και να σας απαλλάξουν από πετρέλαιο ή φυσικό αέριο ενώ παρέχουν θέρμανση, παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, αλλά και ψύξη τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο Στόχος μας είναι να προσφέρουμε χρήσιμες και συμφέρουσες λύσεις που να ικανοποιούν έτσι τις ανάγκες των καταναλωτών, αλλάζοντας τους μέχρι τώρα παραδοσιακούς και ζημιογόνους για το περιβάλλον αλλά και για την τσέπη μας, τρόπους θέρμανσης.

Η εταιρίας μας με την συνεργασία καινοτόμων εταιριών,  έχει ως όραμα να δημιουργήσει  ένα καλύτερο μέλλον για όσους περισσότερους πολίτες γίνεται.

Η έδρα της εταιρίας είναι στην Αττική και συγκεκριμένα στην Λεωφόρο Κηφισίας 32 κτίριο ATRINA, στον Παράδεισο Αμαρουσίου.

 

 

Φόρτωση ...