Ποια είναι η Hotjet CZ s.r.o.

Ποια είναι η Hotjet CZ s.r.o.

Η Hotjet CZ s.r.o. κατέχει ηγετική θέση ανάμεσα στις κατασκευάστριες εταιρίες αντλιών θερμότητας στην Τσέχικη και την Σλοβάκικη αγορά. Η επιτυχία αυτή οφείλεται στο συνδυασμό της σταθερής λειτουργίας των αντλιών θερμότητας, της υψηλής ποιότητας τους και της αξιοπιστίας τους.

Οι σειρές των προϊόντων περιλαμβάνουν αντλίες θερμότητας αέρα-νερού, νερού-νερού, εδάφους-νερού και μονάδες τύπου split. Καλύπτουν από οικονομικές λύσεις έως και βιομηχανικές εφαρμογές με απόδοση έως 100KW, και αναπτύχθηκαν από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της Hotjet CZ s.r.o.

Τα διάφορα εξαρτήματα των αντλιών έχουν σχεδιαστεί σε σχέση με τις τρέχουσες ανάγκες και τεχνολογικές τάσεις. Οι κύριοι προμηθευτές της HOTJET είναι κατασκευαστές, όπως η Emerson, Danfoss, Swep και η Siemens.

Η σχεδίαση των προϊόντων γίνεται σύμφωνα με τις τρέχουσες ευρωπαϊκές τάσεις από Τσέχους σχεδιαστές.

Οι αντλίες της hotjet μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για ψύξη έκτος από θέρμανση.

Η έδρα της εταιρείας και η μονάδα παραγωγής και εξέλιξης βρίσκονται στην Bolatice κοντά στην Οστράβα της Τσεχίας σε μια έκταση 1800 τμ.

Στην Τσεχική Δημοκρατία, η HOTJET CZ s.r.o είναι γνώστη, όχι μόνο για τα προϊόντα της, αλλά και για την ποιότητα εκπαίδευσης, που συνέβαλε στη σύσταση ενός δικτύου επιχειρήσεων συναρμολόγησης υψηλής ποιότητας σε όλη τη χώρα.

Οι αντλίες θερμότητας και το εργοστάσιο παραγωγής έχουν πλήρη πιστοποίηση ποιότητας TÜV SÜD.

Δείτε το site της Hotjet

 Μοιραστείτε το