Ηλεκτρικός Λέβητας θέρμανσης THERMOSTOJ

Ηλεκτρικός Λέβητας θέρμανσης THERMOSTOJ

Μια συμφέρουσα λύση για απαλλαγή από το πετρέλαιο...

Οι λέβητες Termo είναι 100% ενεργειακά αποδοτικοί ηλεκτρικοί λέβητες για κεντρική θέρμανση και διατίθενται με ευρύ φάσμα ενέργειας (από 6 kW έως 300 kW). Είναι κατάλληλοι ως συμπληρωματική ή παράλληλη πηγή θέρμανσης σε σύστηματα κεντρικής θέρμανσης, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ανεξάρτητη πηγή θέρμανσης επίσης.

Μπορούν να συνδεθούν παράλληλα, είναι εξοπλισμένοι με αυτόματο σύστημα εξαερισμού και σύστημα χαμηλής τάσης. Στην περίπτωση της βιομηχανικής χρήσης για τις απαιτήσεις μεγαλύτερες από 36 kW, είναι δυνατό να συνδέσετε το λέβητα σε κεντρικό έλεγχο και τη διαχείριση του συστήματος. Οι λέβητες έχουν αθόρυβη λειτουργία και μοντέρνο σχεδιασμό για να ταιριάζει με το χώρο σας. Επιπλέον δεν χρειάζονται σύνδεση με καμινάδα και δεν είναι απαραίτητη η επιπλέον συντήρηση, αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για την επιλογή αυτού του είδους της θέρμανσης σε σύγκριση με άλλες πηγές κεντρικής θέρμανσης (πχ. φυσικό αέριο, πετρέλαιο θέρμανσης, στερεά καύσιμα).

Ο λέβητας Termo μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εξωτερικούς οσο και σε εσωτερικές χώρους, για ενδοδαπέδια θέρμανση και καλοριφέρ. Η χρήση του ηλεκτρικού λέβητα μπορεί να είναι ακόμα πιο αποτελεσματική και εύκολη με την τοποθέτηση θερμοστάτη χώρου.

Περίοδος εγγύησης για τους λέβητες Termo της Thermostroj είναι 3 χρόνια.

Η Thermostroj παράγει 5 διαφορετικούς ηλεκτρικούς λέβητες με σκοπό να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της.

· Termo Blok
· Termo Blok PTV
· Termo Extra
· Termo Extra 300 kW
· Termo Kombi


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ηλεκτρικούς λέβητες επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζητούνται συνεργάτες για χονδρικές πωλήσεις.

 

 Μοιραστείτε το