Αντλίες Θερμότητας Samsung ΕHS

Αντλίες Θερμότητας Samsung ΕHS

Samsung EHS για οικιακές εφαρμογές. Η ΖΕΟΝ ΟΕ παρουσιάζειτο EHS της Samsung για οικιακές εφαρμογές. Γνωρίστε την πραγματική ζεστασιά με τις αντλίες θερμότητας Samsung.

Με την προσθήκη των EHS mono και EHS split στην διαθέσιμη σειρά προϊόντων, σε συνδυασμό με το EHS TDM, μπορείτε πλέον να επιλέξετε τον ιδανικό τύπο EHS που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Κάθε τύπος έχει ξεχωριστά και ελκυστικά χαρακτηριστικά και εγγυόμαστε ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με τη χρήση τους.

Samsung EHS mono

  • Το EHS Mono είναι μια εξωτερική μονάδα που έχει ενσωματωμένο το υδραυλικό κύκλωμα. Συνεπώς, δεν απαιτείται χώρος για την τοποθέτηση μονάδας Hydro ούτε ψυκτική εγκατάσταση.

 

Samsung EHS Split

  • Το EHS Split είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά συστημάτων EHS και έχει αναπτυχθεί ώστε να ανταποκρίνεται στις πιο σύγχρονες απαιτήσεις, είναι δε σχεδιασμένο και κατασκευασμένο ειδικά για λειτουργία θέρμανσης

 

Samsung EHS TDM

  • Το Σύστημα EHS TDM υποστηρίζειτόσο θέρμανση (και ψύξη) αέρος-αέρος όσο και αέρος-νερού. Συνεπώς, αποτελεί την απόλυτη λύση κλιματισμού για όλες τις εποχές του χρόνου.

 

Samsung Eco Heating Υψηλών Θερμοκρασιών

  • Οι μονάδες DVM EHS HT διαθέτουν εξωτερικές μονάδες με τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση, ώστε να καλύπτουν κτίρια σχετικά μεγάλου μεγέθους. Θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με την θέρμανση νερού έως και 80°C.

 Eξοικονομείστε ενέργεια με τα συστήματα κορυφαίας ενεργειακής απόδοσης της SamsungΜοιραστείτε το