01/12/2014

Συνεργασία της ΖΕΟΝ ΟΕ με την ΤεχνίτεςOnline.gr

Συνεργασία της ΖΕΟΝ ΟΕ με την ΤεχνίτεςOnline.gr

Πώς λειτουργεί η TexnitesOnline.gr ;

http://www.texnitesonline.gr/

 

Η ιστοσελίδα δίνει τη δυνατότητα να δημοσιευθεί κάθε εργασία που θέλεις ώστε να βρεις τον αντίστοιχο τεχνίτη άμεσα και εύκολα. Αξιολογημένοι επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα κάνουν προσφορές και εσύ επιλέγεις τον καλύτερο, στη σωστή τιμή. Μια δωρεάν υπηρεσία φτιαγμένη για σένα!

Δημοσίευσε δωρεάν την εργασία σου

Ξεκίνα πατώντας το κουμπί "Πάρε Προσφορές" πάνω δεξιά. Περιέγραψε την εργασία σου, ανέβασε φωτογραφίες αν θέλεις ή και σχέδια που θα βοηθήσουν τους επαγγελματίες να κατανοήσουν καλύτερα το έργο. Ολοκλήρωσε τη διαδικασία σε 4 απλά βήματα. Μπορείς επίσης να ταυτοποιήσεις τον αριθμό του κινητού σου τηλεφώνου (συμπληρώνοντας τον κωδικό ταυτοποίησης που θα λάβεις με sms) για άμεση δημοσίευση του έργου.

Πάρε προσφορές

Μόλις δημοσιευθεί το έργο οι επαγγελματίες του αντικειμένου και της περιοχής σου υποβάλλουνπροσφορές και επικοινωνούν μαζί σου για άμεση εξυπηρέτηση. Μπορείς να παρακολουθείς την εξέλιξη των προσφορών απευθείας στην ιστοσελίδα σε πραγματικό χρόνο.

Σύγκρινε και διάλεξε τεχνίτη

Σύγκρινε τις προσφορές των επαγγελματιών και συμβουλέψου τις αξιολογήσεις τους από προηγούμενους πελάτες πατώντας πάνω στο όνομα του κάθε επαγγελματία. Διάλεξε αυτόν που θεωρείς καλύτερο και κάνε του ανάθεση έργου.

Αξιολόγησε τον επαγγελματία

Μόλις ολοκληρωθεί το έργο σου, καταχώρησε και εσύ αξιολόγηση για τον επαγγελματία που συνεργάστηκες. Θα βοηθήσεις έτσι και τους επόμενους χρήστες της TexnitesOnline.gr να επιλέξουν τον σωστό επαγγελματία.

Μοιραστείτε το